Szixipepe

Szixipepe

Dzsudzsák várta a legjobban az Olimpiát

2016. augusztus 08. - Szigetfű Péter

dzsudzsak.png

S, amint az első napon két aranyérmet szereztek sportolóink – Szász Emese és Hosszú Katinka – az egész ország az örömükkel és eredményeikkel foglalkozott. Eközben a háttérmunkák zajlottak valahol a keleti régióban és láss csodát valaki rányomott az oké gombra, s megjelent a hír.

Dzsudzsák Balázs aláírt a szaúdi Al-Wahda csapatához!

Hogy mi van?

 

Hát egy óriási átverés részesei lettek a magyar emberek. Ráadásul annyira Brazíliára koncentrál az ország, hogy például a kollégáim nem is hallották, hogy Balázs klubbot váltott volna. Persze mikor elmeséltem nekik, hogy már Európa térképéről rég leesett szeretett hazánk csapatkapitánya, akkor szerintem minden normál érzésű embernek az lett volna a reakciója, amit ők produkáltak.

Sápadt, hüledező és csúnyán beszélő emberek társasága lettünk, s szerintem, ha mindenki meghallja a hírt, akkor elindítják a pocskondiázás lavináját!

Ennyit ért volna a remek EB szereplés? A legnagyobb nevünk nem kell senkinek vagy csak egyszerűen nincs olyan tökös, hogy beleálljon egy Európai kalandba?

De lehetséges, hogy a legokosabb ember. Bár az életkora még nem indokolja, de előre is kell tekintenie egy sikeres sportolónak, s Balázs annak mondható.

Hatalmas húzás tőle, hogy egy anyagilag abszolút biztos háttérrel rendelkező klubbot választott, ahol rajta kívül pár idegenlégiós és a helyi srácok rúgják a bőrt hétről hétre. A mezőnyből biztosan ki fog emelkedni, s ha szerencséje lesz, akkor az ázsiai Bajnokok Ligájában is szerepelhet majd.

Egyszóval egy üzletembert szerzett magának a szaúdi liga.

Nincs is ezzel baj, mert szeretem a tudatos építkezést, de…

Aki egy nemzet vezére az ugorjon már neki még egyszer a csúcs felé tartó járatra! Legyen benne annyi mersz, hogy megpróbálja, és újra beszéljenek róla, hogy itt az a magyar, aki Hollandiában földhöz vágta az ország legnagyobb klubjait és játékosait! Ha nem sikerül, akkor pedig felemelt fejjel átpártol a szomszéd kontinensre, s minden kritikát a negyedére csökkenthetett volna.

De az üzletember seggbe rúgta a focistát!

 

Egyet ígérj meg nekem/nekünk Kapitány! Ha hazatérsz, vidd sikerre csapatunkat!

Sok sikert kívánok Balázs!

 

Fotó: Dzsudzsák Balázs facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://szixipepe.blog.hu/api/trackback/id/tr819772530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása